Aanvullende opties

Geen boerderij is hetzelfde. Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen en eisen. Daarom is het handig dat de kalverbungalow op uw wensen aan te passen is.

De basis kalverbungalow is standaard voorzien van een diagonaal voerhek. De kalverbungalow is daarnaast uit te breiden met de volgende opties:

  • Vastzetvoerhek voor 8 kalveren
  • Voertrog (lengte: 3 meter)
  • Emmerhouder voor voertrog
  • Opklapbare speenemmerhouder voor 8 emmers (alleen mogelijk i.c.m. vastzetvoerhek)

EMMERHOUDER VOOR VOERTROG

Emmerhouder voor voertrog

De emmerhouder maakt het zeer eenvoudig om kalveren te voeren vanuit een emmer. Als ze eenmaal hun portie op hebben, kan de emmerhouder opgeklapt worden en kunnen de kalveren weer voer opnemen uit de voertrog.

VASTZETVOERHEK EN SPEENEMMERHOUDER

Kalverbungalow met vastzetvoerhekVastzetvoerhek

Een vastzetvoerhek verhoogt het gemak om kalveren te voeren. Door de kalveren tijdelijk vast te zetten, wordt er voorkomen dat ze andere kalveren verdringen bij het voeren. Hierdoor wordt het mogelijk om kalveren van verschillende leeftijden te voeren en te huisvesten in één groep.

Speenemmerhouder

De speenemmerhouder is alleen in combinatie met een vastzetvoerhek verkrijgbaar. De houder is na voerdertijd eenvoudig op te klappen zodat de kalveren zonder belemmering bij het voer kunnen komen.


Bent u nieuwsgierig geworden naar de kalverbungalow en de verschillende opties? Of heeft u nog aanvullende vragen? U mag altijd contact opnemen en/of vrijblijvend een offerte opvragen.